За последно Дженифър Лопес ни демонстрира безупречния си външен вид, когато

...
За последно Дженифър Лопес ни демонстрира безупречния си външен вид, когато
Коментари Харесай

Как изглежда Дженифър Лопес без грим

За последно Дженифър Лопес ни демонстрира безупречния си външен тип, когато се появи на тазгодишната Met Gala. Почти не отразихме отсъствието на брачна половинка ѝ Бен Афлек (оказа се, че е имал неотложни работни ангажименти), защото певицата беше просто неотразима.
 Дженифър Лопес против Дженифър Гарнър - за какво има изказвания за омраза сред двете
Има ли омраза сред Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

А посредата - Бен Афлек

Но с изключение на елегантната ѝ рокля, нямаше по какъв начин да не ни направи усещане и съвършеният ѝ грим. Под него обаче лежи една също толкоз съвършена основа - кожата на Джей Ло е постоянно хидратирана и с прелестен тен. Певицата и преди е казвала, че не реализира тена си със слънчеви бани, а разчита на автобронзанти за тяло.

Друга част от тайните си за впечатляващата си визия Дженифър Лопес разкри в Instagram. Разбира се, продуктите, които употребява, са част от линията ѝ JLO Beauty.

Певицата стартира видеото със сияещо, свежо лице и облечена в гальовен халат. Обяснява, че ще покаже присъщия си бърз, петминутен грим в няколко лесни стъпки, който е съвършен за непринудена вечер с приятелки.

Още от пръв поглед прави усещане какъв брой добре наподобява Джей Ло без грим. И очевидно го реализира по следния метод. Най-напред тя нанася серума That JLO Glow Beauty, последван от хиалуроновия овлажнител That Blockbuster и околоочния крем JLo Beauty.

Грим продуктите пък са напълно минимални - само хайлайтър в цвят розово шампанско, малко искра за устни и серпантина за по-изразени мигли. Певицата не пропуща да добави и огромните кръгли обеци. Както сама споделя, те са просто наложителни.
 Виктория Бекъм без грим
Виктория Бекъм без грим

Бившата певица от Spice Girls като че ли отхвърля да остарее

Като крайна стъпка за безукорен външен тип, Дженифър Лопес предлага да загладим бебешките коси, с цел да не стърчат неуместно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР